Onze naam?

TWIRLING WOLFSDONK


Ons doel?

Kinderen een leerrijke sport aanbieden waarin een combinatie van techniek, dans, choreografie, ritme, teamgeest en vooral veel plezier verweven zit.


Onze verwachtingen?

Een wekelijkse inzet tijdens de trainingen en aanwezigheid tijdens onze optredens en wedstrijden (ongeveer 8 keer per jaar). Trainingen worden gegeven het hele jaar door op zaterdagvoormiddag in Bekaf Noord Aarschot, iedereen traint van 10u00 tot 12u00. Er is ook training mogelijk op woensdagavond en vrijdagavond voor de gevorderden. (De weektrainingen variëren per jaar afhankelijk van de team- en groepindeling


Voor wie?

Wij staan open voor kinderen van alle leeftijden, jongens of meisjes, groot of klein, dik of dun, uitbundig of verlegen, gewoon of buitengewoon, … ieder kind krijgt bij ons dezelfde kansen om zich te ontplooien. Momenteel bestaat onze vereniging uit een 40-tal enthousiaste leden vanaf 6 jaar.


Kostprijs?

Ons lidgeld bedraagt 50 euro per jaar, vanaf het tweede kind van hetzelfde gezin 25 euro per jaar voor de wekelijkse trainingen, sportverzekering en een shirt van de club (met hun eigen naam op). Daarenboven krijgt ieder kind een baton in bruikleen, en ook de groepsoutfit om op te treden wordt gratis ter beschikking gesteld door Twirling Wolfsdonk. Er wordt enkel verwacht speciale twirlschoentjes aan te kopen (kostprijs max 40eur) tegen de wedstrijden en op de leeftijd van ongeveer 12 jaar een definitieve baton (kostprijs 35eur).


Geïnteresseerden kunnen zich ook steeds melden bij Krista Van de Schoot: GSM: 0474/99.15.97 of mailen naar krista.vandeschoot@gmail.com of info@twirlingwolfsdonk.be

Ook indien er nog andere vragen zijn kan je steeds op deze mailadressen terecht.


Bekijk het document